На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
На Харківщині в результаті ворожого обстрілу поблизу села Першотравневе загинув 43-річний Герой з Волині Володимир Максимович Крисюк.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Володимир народився на Любомльщині, але у дорослому віці жив у Ковелі. Служив за контрактом, який підписав вже після початку повномасштабної війни.

«Сьогодні місія «На щиті» поверне тіло Героя до рідного міста. Будемо прощатися із воїном у четвер, 15 лютого», - повідомив міський голова.

Чин похорону відбуватиметься так:

11:00 – служба у соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці;

хода до центру міста після завершення служби;

12:00 – громадянська панахида на площі Героїв Майдану (біля міської ради).

Похоронять Володимира Крисюка на Алеї Героїв міського кладовища.

«Прошу всіх ковельчан знайти час і прийти попрощатися. Висловлюю щирі співчуття рідним Володимира Крисюка – його мамі, дружині, дітям, сестрі, братові, усім рідним, друзям та побратимам», - зазначає міський голова.

15 лютого у Ковельській громаді – День жалоби.



На війні загинув 23-річний спортсмен Станіслав Гуленков та 41-річний захисник Микола Коляда з Луцька.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Станіслав з п'яти років займався дзюдо. Вихованець «Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» України» був майстром спорту України з цього виду єдиноборства.

Окрім дзюдо хлопець також тренувався з самбо. Неодноразово ставав переможцем та призером чемпіонатів Європи та України.

Спорт – невіддільна частина життя хлопця, яку він вправно поєднував зі справою охорони державного рубежу.



З 20 квітня 2023 року Станіслав вважався зниклим безвісти на Авдіївському напрямку.

Лучанин Гуленков Станіслав Ігорович, 03.09.2000 року народження, проходив військову службу за контрактом у військовій частині Державної прикордонної служби України на посаді інспектора прикордонної служби 2 категорії - гранатометника 3 відділення інспекторів прикордонної служби 2 прикордонної застави 1 відділу прикордонної служби (тип С) (на ББА) прикордонної комендатури швидкого реагування Сержант Гуленков Станіслав Ігорович, загинув 20.04.2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новокалинове Донецької області.

Лучанин Коляда Михайло Григорович, 27.01.1983 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду водія-радіотелефоніста відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів. Молодший сержант Коляда Михайло Григорович загинув 13.02.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Діброва Луганської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні