5 причин, коли не можна дивитися в дзеркало

0
5 причин, коли не можна дивитися в дзеркало
Дзеркало – предмет інтер'єру з дуже сильною енергетикою. З давніх-давен воно використовувалося в ворожіннях і магічних ритуалах. Дзеркало може принести як щастя, так і велику біду. Вважається, що воно розділяє світ живих і мертвих. Тому поводитися з цим предметом потрібно дуже обережно.

Про це пише Радіо Трек.

Коли плачеш
Існує повір'я, що плакати біля дзеркала дуже небезпечно. Ридаюча людина може проплакати своє щастя дзеркалу. Предмет може забрати ваше здоров'я і життєву силу, адже під час плачу ви вразливі. Жінка, що плаче перед дзеркалом, може сльозами змити свою красу.

Вночі
Дивитися в дзеркало вночі від півночі до світанку дуже небезпечно. Пращури вірили, що вночі дзеркало перетворюється в портал в потойбічний світ. Нечисть може відобразитися в дзеркалі і налякати людину. 

Коли дзеркало тріснуло
Пошкоджена дзеркальна поверхня обіцяє хвороби і неприємності. У розбитому дзеркалі наше зображення розділяється на кілька частин, через що може зруйнуватися доля. Також вважається, подивившись на себе в розбите дзеркало, можна наблизити свою старість.

Під час похорону
Часто після смерті людини в будинку покійного на 40 днів завішують дзеркала. Існує забобон, що після смерті душа людини повертається в рідний дім. Якщо покійний побачить себе в дзеркалі, то його душа може переміститися в задзеркалля. Або душа покійного може забрати живого з собою.

Під час їжі
За прикметою, їсти перед дзеркалом не можна, оскільки можна «з'їсти» свою пам'ять і щастя, а дівчина може «з'їсти» красу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні