У Волинській області помер ексдиректор коледжу

0
У Волинській області помер ексдиректор коледжу
11 лютого 2024 року перестало битися серце Фарафонова Жана Олексійовича – людини, яка велику частину свого життя присвятила роботі у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці освітнього закладу.

«Уродженець села Чемерівці, що на Хмель­ниччині, Жан Олексійович у 1964 р. прибув у Рожище, де почав працювати викладачем епізоотології тоді ще Рожищенського зооветеринарного технікуму. Лекції з курсу мікробіології, які читав Жан Олексійович, були надзвичайно цікавими, студенти заслуховувалися вик­ладом тем досвідченим педагогом.

З 1980 по 1986 рік Жан Олексійович обіймав посаду директора закладу освіти. Його пам’ятають як мудрого, принципового керівника зі стійкою гро­мадською позицією. На посаді директора проводив значну роботу зі зміцнення матеріально-технічної бази: побудовано гуртожиток, клініку, створено і обладнано ряд навчальних кабінетів і лабораторій, пункт штучного осіменіння тварин», - йдеться у дописі.

За своє життя Жан Олексійович удостоєний низки нагород: медаль «Ветеран праці», трудова відзнака «Знак пошани», заохочувальна відзнака «Ветеран ветеринарної медицини України», Почесний золотий диплом лікаря ветеринарної медицини.

«Колектив Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького висловлює глибокі співчуття з приводу смерті Фарафонова Жана Олексійовича, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з ним. Світла пам’ять про цю мудру, талановиту людину назавжди залишиться у наших серцях», - пишуть колишні колеги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні