Стало відомо, яке місто росіяни хочуть перетворити на «другий Бахмут»

0
Стало відомо, яке місто росіяни хочуть перетворити на «другий Бахмут»
Російські війська посилили атаки на Часів Яр, розташований під Бахмутом Донецької області.

Про це повідомляє заступник головного редактора BILD Пауль Ронцхаймер, пише УНІАН.

За його словами, росіяни активно наступають на Часів Яр з боку захопленого Бахмута. Особливо небезпечні нальоти дронів.

"Це наступне місто, яке росіяни хочуть захопити. Особливо небезпечні дрони, якими росіяни атакують тут. Тільки тому, що зараз хмарно, а іноді сніг та дощ, ми у більшій безпеці. А зазвичай на цьому напрямку постійні атаки дронів. У місті всюди видно сліди обстрілів, навряд чи якесь вікно ще ціле. Скрізь видно наслідки різних вибухів. Солдати кажуть, що останніми днями вони посилилися, а найближчими тижнями, швидше за все, стануть ще сильнішими. Так що це місто може стати наступним, яке виглядатиме так само, як Бахмут. Ясно одне: у росіян перевага. Вони метр за метром просуваються на захід", – повідомляє журналіст, який перебуває у Часовому Ярі.

У місті облаштовано імпровізований шпиталь в зруйнованій будівлі. Там пораненим солдатам ЗСУ надають першу допомогу перед відправкою до тилу. Ронцхаймер зазначає, що зараз "шпиталь мало чим нагадує лікарню".

"На нашій ділянці фронту саме дрони – основна причина поранень. Можу сказати, що сидіти в окопах взимку дуже складно. Хоча у росіян та сама ситуація. Але проблема в тому, що наші солдати набагато старші, близько 40 років і більше. Розумієте, у солдатів віком понад 40 років більше проблем зі здоров'ям. І їх ще більше, коли треба сидіти в окопах", – розповів BILD український військовий лікар Дмитро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні