ЗСУ вперше пошкодили унікальну техніку окупантів: в рф таких лише 6

0
 ЗСУ вперше пошкодили унікальну техніку окупантів: в рф таких лише 6
Військові Збройних сил України вперше пошкодили унікальну техніку окупантів – новий російський зенітний ракетний комплекс середньої дальності нового покоління ППО 50Р6А С-350 "Вітязь".

Про це розповів військовий експерт Олександр Коваленко.

Як зазначив експерт, новітній комплекс ППО росіян був пошкоджений внаслідок наїзду на протитанкову міну ТМ-62.

"Цей комплекс середнього радіусу дії російський ВПК народжував від 2007 по 2020 роки, маючи напрацювання ще з часів СРСР, коли замислилися над заміною ЗРК-Бук. А коли народили, за два роки змогли зробити лише шість пускових установок. Тобто, на сьогоднішній день це дуже рідкісна машина. Її поява в зоні бойових дій (БД) в Україні не говорить не про те, що їх випробовують у реальних БД, це не танк, для таких випробувань достатньо поставити установку у Білгородській області. А говорить про те, що загалом лінійки середнього радіусу дії окупаційних військ у зоні БД починає критично не вистачати", - пояснює Коваленко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні