Які три знаки Зодіаку вважають найкращими коханцями

0
Які три знаки Зодіаку вважають найкращими коханцями
Деякі люди більш "талановиті" в ліжку, ніж інші. А річ у тому, що вони народилися під "потрібним" знаком Зодіаку.

Про це пише "Апостроф".

Керований Венерою Телець визнаний найталановитішим партнером у любовних справах. Цей дуже ніжний знак великий шанувальник прелюдій, не любить поспішати та насолоджується кожним моментом. Найкращими партнерами для Тельця стануть інший Телець, Терези, Скорпіон, Стрілець.

Скорпіони отримали настільки сексуальну привабливість, якій, буває, дуже важко чинити опір. Скорпіони пристрасні, люблять експериментувати та пробувати нові пози. Однак їм може бракувати впевненості у собі, тому цей знак може бути неймовірно ревнивим. Найкращими партнерами для Скорпіона стануть інший Скорпіон, Телець, Терези, Рак та Риби.

Терези, які також керуються Венерою, потребують сексу, щоб почуватися живими. Вони дуже елегантні коханці і з ними легко та невимушено втілити свої фантазії у життя. Кращими партнерами для Терезів стануть інші Терези, Телець, Лев та Скорпіон.

Втім, Терези – один із знаків, які, на думку Ванги, відрізняються тяжкою долею. Терези занадто залежні від того, що про них думають оточуючі. Ця риса характеру здатна зіграти з ними злий жарт. Представникам зодіакального кола важливо, щоб усі навколо них любили та поважали. Вони не можуть відмовляти людям. В результаті оточуючі часто "їздять" на них, використовують у своїх цілях. Ванга рекомендувала більше думати про себе і брати на себе відповідальність, щоби прожити гідне життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні