Військовим частинам дозволили перейти на електронний облік, але є нюанс

0
Військовим частинам дозволили перейти на електронний облік, але є нюанс
Військовим частинам в Україні дозволили повністю вести електронний облік. Але у такому випадку вести паперові журнали та дублювати інформацію заборонено.

Про це повідомило Міністерство оборони України.

«Міністерство оборони України продовжує спрощувати облік військового майна та позбуватися зайвих паперів у війську.

Внесено зміни до наказу Міністерства оборони №440 «Про затвердження Інструкції з обліку військового майна у Збройних силах України», – йдеться в повідомленнію

Зазначається, що в середньому командир роти наразі витрачає 50-80% свого робочого часу на бюрократію. Облік майна є одним із найбільш об'ємних бюрократичних процесів. Натомість новий наказ створює можливості для автоматизації, пояснила заступниця міністра оборони з цифрового розвитку Катерина Черногоренко.



Тепер військові частини зможуть вести облікові регістри та допоміжні документи (журнали щодо майна) лише в електронній формі.

«У разі переходу залишається лише електронний облік, вести паперові журнали та дублювати інформацію заборонено», – попередило Міноборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні