Мають слабкий імунітет: три знаки Зодіаку, що часто хворіють

0
Мають слабкий імунітет: три знаки Зодіаку, що часто хворіють
Астрологи розповіли, яким зодіакальним знакам потрібно ретельно дбати про своє здоров'я, адже від природи мають поганий імунітет. Є три знаки, схильні особливо важко переживати стрес та недостатньо доглядати за собою, що призводить до зниження життєвих сил організму: Близнюки, Раки та Козороги.

Про це повідомляє Апостроф.

Близнюки
Цей знак доволі комунікабельний та часто контактує з багатьма людьми. Така надмірна відкритість до численних контактів серйозно наражає організм підхопити різні віруси та бактерії. Також Близнюки так зайняті вивченням всього довкола себе, що часто недостатньо дбають навіть про прості гігієнічні речі. А це може суттєво збільшити ризик підхопити застуду, грип чи щось інше.

Рак
Народжені під цим знаком від природи не схильні витримувати великий стрес. Також вони надто емоційні. Постійний стрес може серйозно послаблювати імунну систему. Це, своєю чергою, робить організм більш лояльним до різноманітних хвороб. Навіть, коли хворі, часто нехтують власними потребами. Продовжують допомагати іншим. Такий підхід до життя негативно впливає на здоров'я Раків.

Козоріг
Представники цього знаку надто віддані своїй кар'єрі. Козороги ставлять перед собою дуже високі цілі, навіть якщо це погано впливатиме на їхнє самопочуття. Перевантажена психіка роботою може призвести до перевтоми, дефіцит нормального відпочинку та сну може послабити імунітет. Тому дуже важливо, щоб народжені під знаком Козоріг, зберігали баланс - праця-відпочинок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні