Які продукти не можна їсти на порожній шлунок

0
Які продукти не можна їсти на порожній шлунок
Правильний сніданок - збалансований, який дасть організму необхідну енергію та сили на першу частину дня. Неправильні продукти можуть збільшити навантаження на шлунково-кишковий тракт і відповідно уповільнити вас. Тому варто вибирати складні вуглеводи, які насичують, білки для сил та клітковину.

Про це пише Styler.

Сирі овочі
Сира їжа вважається здоровою і це правда: вона містить вітаміни, клітковину та мінерали. Однак як сніданок вони не підходять. Шлунок може збунтуватися, тому що сирі овочі дуже вимогливі до травлення. Метеоризм - часто проблема у багатьох людей, а сироїдіння натщесерце викликає особливий стрес.

Пастка: йогурт
Йогурт із фруктами насправді виглядає як гарний сніданок. Це тому, що він не викликає жодного прямого дискомфорту - принаймні, якщо у вас не дуже чутливе травлення. Однак йогурт натще корисний лише частково.

Корисні молочнокислі бактерії, що містяться в йогурті, не засвоюються належним чином натще. Натомість агресивна шлункова кислота вбиває все хороше, перш ніж досягне кишечника.

Що допомагає: наперед з'їжте кілька горіхів, шматочок авокадо або ложку вівсянки, щоб створити в шлунку своєрідний буфер.

Банани тримайте подалі
Банани дійсно забезпечують організм важливими поживними речовинами, але їх не слід їсти натще.

Банани, як і інші продукти, що містять глюкозу, спричиняють підвищення рівня цукру в крові. Через деякий час він знову швидко падає і як результат: доводиться боротися з потягом до їжі до кінця дня.

Кислота з цитрусових
Ви любите випити велику склянку апельсинового соку на сніданок? Звучить здорово, але не робіть цього натще. Кислота цитрусових може спричинити печію. Винятком є лише лимонна вода, тому що в ній сік лимона сильно розбавлений водою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні