Мама відомої української співачки потрапила до в'язниці

0
Мама відомої української співачки потрапила до в'язниці
Українська співачка СолоХа розповіла про те, яким важким було її дитинство. В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що у її мами була алкогольна залежність.

Про це пише Уніан.

Одного разу жінка зважилася на крадіжку з метою потім виручити гроші і купити алкоголь, продовжила артистка. Це сталося, коли Солосі було всього 15 років.

"Щось вони вкрали. Чи то якийсь велосипед. На пляшку. Ось така дрібниця, і людину на 5 або 6 років закрили за це", - розповіла виконавиця.

Вона додала, що її вихованням займалася бабуся, тому що мама після розлучення з її батьком намагалася влаштувати своє особисте життя. Але, судячи з усього, жінці це не вдавалося, тому вона і зривалася.

"Коли вона розлучилася з татом, щось пішло не так. Думаю, що це була її велика любов і вона не могла витримати цей біль", - каже СолоХа.

Знаменитість додала, що пізніше і її батько почав зловживати алкоголем. Тому її батьків позбавили батьківських прав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні