У військовій частині помер мобілізований з інвалідністю

1
У військовій частині помер мобілізований з інвалідністю
В Одеській області мобілізували чоловіка з епілепсією, він помер в перший день служби.

Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

"Під час моніторингу інтернет-мережі виявив інформацію про мобілізацію ТЦК Одеської області громадянина України, який мав інвалідність, хворів на епілепсію та помер у військовій частині в перший же день служби", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Лубінець направив запит до спеціалізованої прокуратури у сфері оборони, справу взяли на контроль. Розслідувати мають непроведення належного медичного огляду військовозобов’язаного, а також невжиття службовими особами в/ч своєчасних та необхідних заходів медичної допомоги.

Також він звернувся до органів військового командування щодо посилення контролю та неухильного дотримання вимог законодавства під час проведення мобілізаційних заходів, військового обліку громадян та проходження ними ВЛК у ТЦК та СП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж треба додуматися тягти примусом інвалідів і хворих і тупо не бачити сліпцям здороваїв в своїх лавах і на вулицях того ж Києва! Це ж треба бути настільки корумпованими?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні