Як смарт-годинник допомагає підтримувати активний спосіб життя*

0


Сьогодні багато хто дістає смартфон кожні півхвилини, щоб подивитися на чергове сповіщення. Зі смарт-годинником ви можете спокійно тримати телефон у кишені або сумці, при цьому не побоюючись пропустити важливий дзвінок або повідомлення. Коли дзвінок перериває вас під час спілкування з кимось, вам не доведеться перепрошувати, переривати розмову і лізти за телефоном, щоб дізнатися, хто дзвонить. Гарні та стильні ремінці для Apple Watch, які будуть гарно дивитися на вашому зап'ясті, можна підібрати в інтернет-магазині техніки та аксесуарів Globy.

Сучасний тренд полягає в тому, що все більше людей прагнуть вести здоровий спосіб життя та підтримувати свою фізичну форму у відмінному стані. Відстеження активності людини – один із важливих аспектів здорового способу життя.

Смарт-годинник може виконувати функцію спортивного трекера, який, зокрема, збирає інформацію про:

  • пульс;

  • кількість пройдених кроків;

  • спалені калорії;

  • та інші фізичні показники.


  • Завдяки цьому можна контролювати свою фізичну активність і досягати поставленої мети.

    Деякі смарт-години оснащені датчиками, які можуть вимірювати пульс, рівень кисню у крові та відслідковувати ваш сон. Ці дані допомагають відстежувати загальний стан здоров'я та виявляти потенційні проблеми. Наприклад, ваш пристрій може визначити низьку якість сну та навіть запропонувати рекомендації для його покращення.

    Відстеження фізичної активності за допомогою електронного товариша може стати чудовим мотиватором для регулярних тренувань та здорового способу життя загалом. Багато годинників пропонують додаткові функції, такі як нагадування про рух і цілі активності, які допомагають вам не збиватися із шляху до досягнення своїх фізичних цілей.

    Також новітні роузмні годинники можуть навіть відслідковувати рівень стресу. Ці дані розповідають про ваші фізіологічні стани протягом дня відповідно до діяльності вегетативної нервової системи, що регулює реакції вашого організму. У деяких моделях смарт-годинників використовується функція, яка видає попередження при незвичайно високому рівні стресу. При отриманні такого попередження слід відпочити. Пристрій запропонує вам виконати покрокову дихальну вправу з таймером.

    Варто зазначити, що зараз смарт-годинник, окрім усіх своїх корисних функцій - це ще й модний сучасний аксесуар. Пристрій не лише допомагає у побутовому житті, а й створює імідж людини, що йде в ногу з часом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні