На фронті загинули двоє військових з Волині

0
На фронті загинули двоє військових з Волині
Локачинську громаду сколихнула страшна звістка - загинув житель селища Локачі, старший сержант Олександр Миколайович Соболь.

Про це повідомили у Локачинській громаді.

Герой загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Ягідне Харківської області, будучи вірним присязі, даній Українському Народу.

«Висловлюємо щире співчуття дружині, матері, членам сім'ї, рідним та близьким. Вічна пам'ять герою! Герої не вмирають! За розпорядженням селищного голови в громаді оголошено триденну жалобу!», - повідомили у громаді.

Про прибуття кортежу з тілом Героя повідомлять додатково.



На війні з російськими окупантами загинув Герой Роман Мигдаль з Підгайцівської громади Луцького району.

Про це повідомила волонтерка і подруга загиблого Вікторія Пруднікова у фейсбуці, пише ВСН.

Відомо, що Герой загинув ще декілька місяців тому, але підтвердили його смерть лише зараз.

«Місяці невідомості.... мільйони молитов, тонни сліз, сотні безсонних ночей....і все.... Відважний Воїн, патріот, гідний Син нашої держави, Герой України одягнув білі крила на піксель і полетів до Господа. Я мало зустрічала таких добрих, надійних та мудрих людей!!!!! Ми могли довго говорити..... Твоя любов до дружини була наче оповідь з казки, а коли розмова заходила за дітей, твої очі світилися любов'ю, теплом і добром! Справжній господар!!!!!! Цьому світові тебе буде не вистачати!!!!! Наш дорогий Рома Мигдаль і правду кажуть, що війна забирає найкращих! У боях тобі не було рівних! Твоїй спритності та розуму!!!! Тобою гордилися командири, був прикладом для усіх!!!! І я в цьому житті мала велику честь дружити з тобою і твоєю родиною!!!! Часто слухаю твої голосові повідомлення, наче голос з того світу, дивлюся відео звернення і горджуся, що у час війни була поруч і завжди з допомогою..... Ми обов'язково зустрінемося мій дорогий друже, де немає ні болю, ні журби...», - написала волонтерка.

Відомо, що Роман від початку війни вступив до місцевої територіальної оборони. Герой воював на передових позиціях. У липні 2023 року Герой отримав відзнаку президента України - орден «За мужність» III ступеня.

Про зустріч Героя Романа Володимировича Мигдаля буде повідомлено у середу, 7 лютого. Просять зустріти гідно нашого Героя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні