У Британії водій авто на смерть збив українську біженку

0
У Британії водій авто на смерть збив українську біженку
У місті Свонсі у Великій Британії через наїзд автомобіля загинула українка Тетяна Мартинова. Раніше жінка втекла з 13-річном сином від російської агресії, яку було розпочато проти України.

Про це пише 24 канал.

Загинула внаслідок аварії
Тетяна Мартинова, яка втекла від повномасштабного російського вторгнення разом зі своїм 13-річним сином Іллею, загинула після того, як її збила машина. Вона прибула до Британії ще у липні 2022 року.

Поліція Південного Уельсу повідомила, що жінка загинула після того, як її збив автомобіль Chevrolet Captiva, коли вона йшла вулицею у середу.

Люди, які прихистили Тетяну, називали її "відданою і старанною у своїй ніжній турботі" про свого сина Іллю. За їхніми словами, загибла була відома в цьому районі як Таня. Її описували "вражаючою жінкою, багатомовною, розумною, енергійною, працьовитою".

"Її численні друзі та колеги по роботі спустошені її раптовою смертю. Наші думки й молитви з Іллею тут, в Уельсі, і з родиною Тані в Україні. Таня стала нам обом як дочка. Ми оплачуємо чудову молоду жінку. Україна втратила одну з найкращих", – розповіли люди, з якими мешкала жінка.

Вони описали її як "непохитну опору" української громади у Свонсі, чия "тепла і приємна особистість пронизувала кожне зібрання".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні