Командир ЗСУ звернувся до українців, які бояться мобілізації

2
Командир ЗСУ звернувся до українців, які бояться мобілізації
Командир ЗСУ Вадим Мазевич, якому підпорядковується батальйон безпілотних авіаційних комплексів у складі 3-ої ОШБр, висловився про українців, які бояться мобілізації.

Про це пише Українська Правда.

За його словами, проблеми з цим однозначно є. Українцям страшно йти на війну, однак тут треба розуміти, що слід захищати своє, якщо хочеться жити у чудовій Україні.

"Люди бояться. Але, вибачте мені, ви хочете жити в чудовій країні? Це треба захищати!", - сказав Мазевич.

За словами командира батальйону, усім на фронті буває страшно і збреше той, хто такого ніколи не відчував. "Але цей страх з часом притуплюється", - акцентував він.

Боєць каже, що він нікому не суддя, тому не збирається засуджувати рішення чи поведінку інших. Йому зрозуміло наступне: "Людям, які не хочуть воювати, доведеться все одно це робити (рано чи пізно). Тільки зараз є вибір, куди іти, бо є рекрутингові кампанії".

Якщо не вирішувати власну долю самотужки, то одного разу у двері постукає ТЦК: "І тебе відправлять туди, куди ти не хочеш", - каже Мазевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де він тут побачив чудову країну? Одні злодії-хабарники якими керують жидо-олігархи!
Відповісти
А якщо в людини оте ''своє'' накрилося?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні