У селі пенсіонер підпалив підлітка

0
У селі пенсіонер підпалив підлітка
До лікарні Дніпра доставили 16-річного школяра з опіками ніг. Виявилось, що хлопець постраждав, коли зайшов до свого сусіда-пенсіонера у гості.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела

Чоловік вилив на хлопця розчин для розпалення багаття та підпалив.

Що стало причиною такого вчинку - невідомо.

За інформацією видання, інцидент стався у селі Голубівка Новомосковського району діпропетровської області. Підлітка шпиталізували.

Лікарі діагностували у постраждалого опік ділянки кульшового суглоба та нижньої кінцівки. Стан хлопчика середньої важкості.

У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області кореспонденту ЗМІ підтвердили факт події і повідомили, що відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності).

Всі обставини події будуть з'ясовувати слідчі під час розслідування справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні