Військове спорядження міжнародного рівня від ukrarmor

0
0
Ukrarmor: дотримання міжнародних стандартів військової амуніції
Військове спорядження міжнародного рівня – амуніція, якою користуються провідні армії світу та НАТО. Це комплекс одягу, взуття та військового обладнання, що відповідає не лише державним стандартам України, а й міжнародним, європейським чи навіть світовим стандартам випробовувань. В Україні виробником спорядження такого типу є Ukrarmor. Окрім цього, компанія має в асортименті амуніцію від відомих світових брендів.

Захисне спорядження для військових від ukrarmor



До категорії захисного спорядження для військових належать елементи екіпірування, які захищають тіло й органи чуття в потенційно небезпечних чи загрозливих ситуаціях, зокрема від куль та уламкових поранень під час вибухів.



Засоби індивідуального захисту займають вагоме місце в асортименті товарів власного виробництва ukrarmor. Компанія виготовляє:

  • бронежилети;

  • напашники;

  • бронеплити;

  • балістичні пакети;


  • Бронежилети українського бренду реалізуються у вигляді готового до використання комплекту із плитоноски, двох бронеплит власного виробництва та демпфера (із можливістю доукомплектування боковими балістичними пакетами). Напашники ukrarmor відшиваються з високотехнологічного надміцного матеріалу Cordura 500.

    Напашники можуть бути прокачані додатковим захистом, тобто спеціальними балістичними пакетами, які компанія теж виготовляє самостійно. Все захисне спорядження Ukrarmor відповідає високим міжнародним стандартам для товарів цього сегменту, що підтверджується відповідними документами.

    Бронеплити виробника пройшли випробування в лабораторії. Під час тестування були відтворені умови влучання з нової зброї при максимально можливій швидкості кулі.

    Результати тестування підтвердили, що бронеплити ukrarmor витримують обстріл різними типами боєприпасів (одна з головних вимог для захисного спорядження міжнародних стандартів):

    • сталевими гострокінцевими кулями калібру 7,62х54 мм, набою 57-Н-323с (АК-47);

    • сталевими гострокінцевими кулями калібру 5,45х39 мм, набою 7Н10 (АК-74).


    • Для виготовлення бронеплит українська компанія використовує шведську балістичну сталь Armox Advance, яка на сьогодні вважається найякіснішою у світі в плані співвідношення твердості, міцності та ваги. Плити зі сталі Armox Advance мають щільність антирикошетного покриття, яка становить 1000-1100 кг/м кубічний. Це без перебільшення майже в 100 разів більше, ніж у войлока.

      Бронежилети українського виробника відповідають єдиному державному стандарту класифікації балістичного захисту – ДСТУ 8782:2018.

      Також в асортименті компанії є можливість обрати шоломи кращих світових та українських брендів, які забезпечують клас захисту NIJ ІІІА з відповідним стандартом протиуламкового захисту STANAG 2920 на рівні >670 м/с.


Інші види військового спорядження міжнародного рівня



Крім засобів індивідуального захисту, в асортименті ukrarmor є вся необхідна військова амуніція, яка може знадобитися армійцю під час виконання бойових, розвідувальних чи інших спецзавдань. Тактичне спорядження з каталогу компанії також відповідає міжнародному рівню.



В асортименті представлені такі групи воєнної амуніції:

  1. Військовий одяг і тактичне взуття – призначені для виконання завдань у повсякденних та екстремальних умовах, наприклад, у холодному кліматі чи за несприятливих погодних умов. В асортименті є повні набори військової форми для різних сезонів.

  2. Тактичні пояси, РПС, підсумки, сумки та рюкзаки тактичні – ними послуговуються військовослужбовці для зберігання та перенесення боєприпасів, інструментів та інших предметів, що можуть знадобитися на полі бою чи під час виконання спецзавдання.

  3. Радіоапаратура – активні навушники та інші військові аксесуари, необхідні для захисту слуху від шкідливих гучних шумів (вибухи, стрілянина, звуки двигунів техніки) чи для покращення слуху та чутності важливих звуків (команди, повідомлення).

  4. Додаткове спорядження – широкий спектр військових аксесуарів, призначених для додаткового захисту чи покращення побутових умов на полі бою. Це зокрема балістичні окуляри, килимки, каримати, спальні мішки, гідратори, тактичні ножі, мультитули, ліхтарі, наколінники, сухий душ тощо.


  5. Серед цих груп є як товари власного виробництва ukrarmor, так і розробки закордонних брендів, які входять до переліку світових лідерів галузі військово-тактичної амуніції, взуття та одягу. Та що важливо відзначити, і імпортний, і товар ukrarmor виготовлені з дотриманням міжнародних стандартів.


Переваги ukrarmor





Якісна військова екіпіровка міжнародного рівня, яку в ukrarmor замовляють військові ЗСУ, ССО, СБУ – не єдине, чим може похизуватися компанія. Клієнтам магазину доступні й інші переваги:

  • Швидке відправлення товарів (без вихідних, в день замовлення, без передоплати).

  • Оформлення замовлення за телефоном або онлайн (на сайті магазину чи в соцмережах компанії).

  • Щодо будь-якого товару з каталогу можна отримати професійну консультацію аби вибір був найбільш вдалим.

  • У випадку, якщо товар не підійшов, його можна повернути в магазин, відповідно до ЗУ «Про захист прав споживачів» та за дотримання умов, чітко описаних у відповідному розділі на сайті компанії.


  • Крім того, ukrarmor – компанія, яка відкрита до спілкування з клієнтами й активно представлена в популярних соцмережах – Instagram, TikTok, YouTube. На своїх сторінках професіонали діляться цікавим контентом щодо власної діяльності та асортименту магазину, а також роблять огляди різних лінійок власних товарів.
    Інтернет-магазин ukrarmor – місце, де зручно та фінансово вигідно купувати військове спорядження не лише українського стандарту, а і європейського та світового рівня! Адже тут, крім високоякісних товарів, пропонують ще й відмінний клієнтський сервіс. Найкращим підтвердженням цього є понад 51 тисяча відвантажених замовлень і понад 68 тисяч військових, захищених амуніцією від ukrarmor.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні