На заході України затримали українця, авто якого розшукував Інтерпол

0
На заході України затримали українця, авто якого розшукував Інтерпол
У пункті пропуску "Ужгород", що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники виявили легковий автомобіль марки "Fiat Ducato", який перебував у міжнародному розшуку як викрадений.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, перетнути кордон на в'їзд в Україну на розшукуваній Інтерполом автівці намагався 37-річний українець, який наразі проживає у Словаччині.

"Під час перевірки документів на автомобіль "Fiat Ducato" польської реєстрації було зафіксовано спрацювання бази даних "Інтерпол". За цим фактом правоохоронці проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Ужгородського райвідділу Нацполіції. На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу підтвердили, що транспортний засіб марки "Fiat" 2012 року випуску перебуває в обліках як викрадений на території Польщі чотири роки тому", - йдеться у повідомленні.

Автівку та документи на неї передали правоохоронцям. "У діях водія вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.289 ККУ "Незаконне заволодіння транспортним засобом", зазначили в ДПСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні