Стало відомо, хто представить Україну на «Євробаченні-2024»

0
Стало відомо, хто представить Україну на «Євробаченні-2024»
Сьогодні, 4 лютого, у прямому ефірі відбулося шоу результатів Нацвідбору на "Євробачення-2024".

Про це пише ТСН.

Щойно судді національного відбору Джамала, Андрій Данилко та Сергій Танчинець разом з українцями визначилися з переможцем. Так, цьогоріч Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", яке відбудеться у Мальме, Швеція представлять alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria.

Зазначимо, що найвищий бал журі поставило гурту "Ziferblat". За словами Джамали, їхній виступ був найбільш гармонійним як для сцени "Євробачення-2024". alyona alyona та Jerry Heil отримали від суддів 10 балів. Глядачі ж найвищий бал віддали дуету alyona alyona & Jerry Heil, що у сумі з балами журі дозволило їм перемогти у нацвідборі. Найменше ж глядачі оцінили виступ гурту "NAZVA". А ось співака MÉLOVIN журі та глядачі оцінили однаково – йому поставили 9 балів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні