У селі співробітники ТЦК жорстко побили водія фури

4
У селі співробітники ТЦК жорстко побили водія фури
У Київській області стався черговий скандал з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Вони, начебто, побили водія-далекобійника.

Про це у Facebook розповіла донька постраждалого Вероніка Кольцова, пише Главком.

Як написала дівчина, інцидент стався 30 січня, близько 12:30, в селі Рудницьке Броварського району. За словами Вероніки, її батька змусили вийти з авто, після чого повалили на землю та почали бити.



Матір дівчини, яка їхала зі своїм чоловіком, також змусили вийти з вантажівки, погрожуючи зброєю, а потім наказали видалити відзняте відео з телефона.

«Думали що все обійдеться спокійно, так як мій батько ставився до ТЦК доволі спокійно, без качання своїх прав, та без образ… В момент, коли приїхали дві машини, які викликали ТЦК, моя мама почала знімати відео, тому що зрозуміла, що зброя не просто так знімається з запобіжника, та не просто так патроник заправляється патронами! В цей момент мого тата витягнули з машини та він впав на спину, і в цей же час дві особи постукали в пасажирські двері, де сиділа мама, вона відкрила двері та перед нею стояли дві "людини" з направленою зброєю на неї та сказали виходити з машини!», – повідомила Вероніка.

Як додала дівчина, поки її тата били, а в мами забирали телефон та видаляли все, що можливо тільки, працівник поліції, який приїхав до цього, стояв в стороні, «руки в карманах та він дивився на всю цю ситуацію та ніяк не реагував».

Її 55-річний батько зі струсом мозку наразі перебуває у медичному закладі. Дівчина також розповіла, що нього не має одного пальця на лівій руці.



«Так само як ТЦК, стояли та просто дивились як на їхніх очах ледве не вбивають людей. Я знаю що в мою адресу буде багато дурних коментарів по типу, таких ухилянтів, це провокація ЗСУ… Скажу вам так, мій тато повістку взяв та добровільно розписався в ній, мій тато підтримує ЗСУ так як і моя сім'я. Ми розуміємо що таке втрати на війні, ми розуміємо, що таке коли близькі нам люди на «нулі»... Я чудово розумію, що хлопців треба змінювати, але ж не таким чином! Я не кажу, що всі хто стоїть на постах та дають повістки погані, ні! Я кажу про даних осіб, які займались цим злочином та про тих осіб які стояли у стороні та ніяк не діяли! Я прошу про гозголос цієї ситуації, про максимальні репости», – ідеться у дописі дівчини.



Вероніка оприлюднила скриншот з реакцією пресцентру Броварського районного управління поліції. У коментарі представники відомства зазначили, що наразі розпочато досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень.



«Також повідомляємо, що відносно працівника поліції буде призначене службове розслідування та буде проведена перевірка щодо правомірності його дій», – ідеться у відповіді силовиків.



На момент публікації новини пресслужба Броварського районного ТЦК та СП не коментувала інформацію щодо побиття чоловіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і чим тицики відрізняються від рашистів ?
Відповісти
Козли! Як і мєнти так і тцк-какашники!
Відповісти
You
https://www.volyn24.com/news/213869-u-seli-spivrobitnyky-tck-zhorstko-pobyly-vodiia-fury

На основі цієї статті напиши оповідання зі щасливим кінцем, де погані люди усвідомлюють свою провину та виправляють зроблене хорошими вчинками

ChatGPT
В одному з сіл відбулась неприємна подія, де співробітники ТЦК жорстко побили водія фури. Натхненний цією історією, я створю вигадану розповідь з щасливим кінцем.

У маленькому селі сталася подія, яка вразила всю громаду. Група працівників Територіального Центру Комплектування (ТЦК) агресивно напала на водія великогабаритного автомобіля, внаслідок чого той отримав численні травми. Новина про цей інцидент швидко поширилася селом, збурюючи громадськість.

Але серед тих, хто став на захист водія, знайшлися й ті, хто сприяв примиренню. Вони організували зустріч між нападниками та їхньою жертвою, де кожен мав змогу висловити свої почуття та почути один одного. В ході цієї відвертої бесіди, співробітники ТЦК усвідомили глибину свого неправильного вчинку та щиро принесли вибачення водію.

Не лише це, вони вирішили виправити ситуацію, допомагаючи в лікуванні потерпілого та покриваючи всі витрати. Більше того, вони ініціювали створення програми з підвищення обізнаності про насильство в своєму закладі та селі, щоб запобігати подібним інцидентам у майбутньому.

Завдяки їхнім зусиллям, село побачило не лише примирення, але й зростання громадської свідомості та взаємопідтримки. Водій повністю одужав, а співробітники ТЦК стали активними учасниками громадського життя, демонструючи, що зміна на краще можлива, коли люди визнають свої помилки та докладають зусиль для покращення.
Відповісти
От як Залужний проситтся у відставку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні