Відомий український ведучий у прямому ефірі заявив, що мобілізується до ЗСУ

0
Відомий український ведучий у прямому ефірі заявив, що мобілізується до ЗСУ
Український телеведучий 29-річний Орест Дрималовський у п’ятницю, 2 лютого, під час прямого ефіру телемарафону «Єдині новини» повідомив, що мобілізується до лав Збройних сил України.

Про це пише zaxid.net.

«Це був мій останній ефір перед мобілізацією до Збройних сил України. Настав час і мені змінити звичне місце роботи, цю затишну студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях», – сказав Орест Дрималовський.

Ведучий і журналіст програми «Вікна-новини» телеканалу ICTV, а зараз телемарафону «Єдині новини» подякував телеглядачам та закликав вірити у ЗСУ та долучатися до українського війська.

«Прошу вас вірити у Збройні сили, допомагати Збройним силам і ставати до лав Збройних сил України. Іншого шляху до перемоги немає», – зазначив телеведучий.

У коментарі «Детектору медіа» Орест Дрималовський розповів, що отримав повістку. Після чого ведучий прибув до ТЦК у Львові, де перебуває на обліку, та пройшов усі етапи перед мобілізацією. Медійник також повідомив, що поки не знає, де нестиме службу.

«Наразі їду у навчальний центр ДШВ, де пройду курс базової військової підготовки. А вже опісля – призначення у конкретний підрозділ», – цитує «Детектор медіа» Ореста Дрималовського.

Орест Дрималовський також зауважив, що кожен українець мобілізаційного віку має бути готовим до того, що йому колись доведеться стати на захист країни.

Орест Дрималовський працює у журналістиці з 2015 року. Він закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Працював на місцевому каналі у Львові, а у 2020 році переїхав до Києва. У столиці він працював кореспондентом телеканалу СТБ, а згодом став ведучим новин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні