У напрямку двох областей України росіяни стягнули 70 тисяч військових

4
У напрямку двох областей України росіяни стягнули 70 тисяч військових
Угруповання російських військових на лівобережжі Дніпра, у Херсонській та Запорізькій областях разом, оцінюється у понад 70 тисяч особового складу.

Про це заявила речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у п'ятницю, 2 лютого Слово і Діло.

За її словами, окупанти постійно змінюються і в кількісному, і якісному складі.

«Бо страждаючи від таких невдалих штурмових дій, вони втрачають у кожній штурмовій групі до 70% особового складу. Тож і підрозділи змушені постійно маневрувати та перекидатися на різні напрямки. Зараз загальне угруповання ворога на лівому березі (Херсонська, Запорізька області) разом оцінюється у понад 70 тисяч особового складу та сотні одиниць озброєння та техніки», – сказала вона.

Гуменюк уточнила, що не всі війська зосереджені безпосередньо вздовж лінії фронту, вони знаходяться в глибших тилах, звідки підтягуються як додатковий ресурс.

Вона додала, що загалом на лівобережжі Дніпра «обстановка дуже складна, зокрема тому, що різна динаміка ворожих штурмів виснажує».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Магазин сантехники best-santehnika - это торговая точка, специализирующаяся на продаже товаров для обустройства ванной комнаты, туалета и кухни. В наших магазинах представлен широкий ассортимент товаров, таких как краны, батареи, радиаторы, раковины, унитазы, ванны, душевые кабины, смесители, полотенцесушители и многое другое. Магазины сантехники best-santehnika также могут предлагать услуги по установке и обслуживанию продаваемой продукции
https://best-santehnika.store/batareya/
Відповісти
Здравствуйте. Интересует товар и услуга на вашем сайте.
+7 916 489 35 03 . Алексей
Відповісти
Научу заказывать еду из магазинов и ресторанов в СберМаркет.

За 50% от стоимости.

-Еда по оптовой цене

-Доставка еды прямо на дом

-Всегда вкусная и свежая еда у Вас на столе

Переходи в мою группу вконтакте: Экономим вместе с Евой https://vk.com/eva_economy
Відповісти
Печенье с предсказаниями fortune-cookies ru приветствует!

Если вдруг вы пропустили, у нас появились НОВИНКИ по тематике предсказаний: классическая, детская, романтическая, бизнес, юмор, новогодняя, 14 февраля, 8 марта, 23 февраля, на иностранном языке.

Напишите нам и мы пришлем вам актуальный каталог
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні