Відома українська співачка розповіла про стосунки з аб'юзером

0
Відома українська співачка розповіла про стосунки з аб'юзером
Співачка і модель Даша Астаф'єва вперше розповіла про аб'юзивні стосунки, які були в її житті. Своєю сповіддю в Instagram вона хоче звернути увагу жінок, які зараз перебувають у важких стосунках.

Про це пише УНІАН.

"Я знаю, як це жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в маслі чужої напруги. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-яка, має свої комплекси, тріщинки і нерівності. "Всі ми люди, всі з минулим", - справедливо думаєш ти, тому і сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, з часом ти помічаєш, що тріщинки - це дійсно прірва, в яку зливається і твоя енергія, а нерівності - пагорби, через які ти повинен продиратися кожен день", - почала розповідь Астаф'єва.

Вона додала, що людина, яка не поважає себе, не поважає і своє оточення. А жінки часто в таких стосунках набираються терпіння, намагаються все тягнути на собі і боротися не тільки за себе, але і за чоловіка.

"Бути опорою, вірою, силою, натхненням не тільки для себе, але і для чоловіка. Це важко, але ти преш, як паровоз, ти ж надійна партнерка. Але... краще не стає. Він бачить, що ти сильніший, спритніший, добріший, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше слабкості, а тебе лупити макогоном за силу. Йому хочеться, щоб ти спустилася до його рівня і не демонструвала альтернативну поведінку. Виходить замкнуте коло: чим більше ти докладаєш зусиль до стосунків, тим гірше вони стають", - зазначила Даша.

За її словами, в цей момент жінки починають вірити своїм кривдникам. Вони думають, а може дійсно з ними щось не так і вони не заслуговують нічого хорошого.

"Ось тут, люба, і важливо побачити себе очима інших. Звернутися за допомогою або підтримкою. Запитати поради людини, яка знала тебе "до". Відчути себе в інших обставинах і компанії. Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива в своїх, зазвичай тобі не здається. Хочу, щоб кожна сильна дівчинка це почула", - підсумувала Астаф'єва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні