Генерал ЗСУ зробив тривожний прогноз: що сталося

0
Генерал ЗСУ зробив тривожний прогноз: що сталося
Росія може спробувати відрізати Україну від Чорного моря і повторно атакувати Київ, заявив генерал-майор Збройних сил України Дмитро Марченко.

Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

За словами генерала, російське військово-політичне керівництво не відмовилося від стратегічного завдання відрізати Україну від Чорного моря.

На його думку, вони можуть спробувати повторити план захоплення, послабивши Україну і відрізавши її від моря, що суттєво вдарить по економіці країни.

"Вони спробують все ж таки відтворити той план захоплення і відрізати нас від Чорного моря. Це для них стратегічне завдання", - каже український воєначальник.

При цьому він також не виключає ймовірності повторного наступу російських військ на Київ. Генерал-майор ЗСУ впевнений, що ворог має для цього достатні сили і засоби.

"Я припускаю все. Для цього в них є і сили, і засоби, і кількість. При цьому для них втратити 30-40 тис. осіб - не проблема. Це для нас велика проблема. А для них це не проблема. Тому вони ж не рахують людей. Їм треба якась перемога, хоча б маленька. Вони зупинилися, вони втратили багато території. І я скажу, що зараз не потрібно розслаблятися, тому що вони відійшли не просто так назад. Просто так ніхто не відходить під час війни. Вони відійшли для того, щоб переоцінити обстановку, зробити якісь висновки, перегрупувати війська - і знову піти. Тому ми повинні зробити все, щоб до цього підготуватися", - додав Марченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні