Данилко розповів, як росіяни помстилися йому за підтримку України

0
Данилко розповів, як росіяни помстилися йому за підтримку України
Українському артисту Андрію Данилку заборонили в'їзд в ОАЕ після його виступу на корпоративі в Дубаї в 2022 році. Тоді він зі сцени висловив підтримку рідному народу.

Про це пише УНІАН.

У зв'язку з цим влада ОАЕ вирішила довічно заборонити йому в'їзд через нібито "розпалювання міжнаціональної ворожнечі", проте офіційна причина досі не озвучена і не прописана в жодному документі.

Данилко прокоментував цю ситуацію. У розмові з журналістом "Гордона" він сказав, що донедавна не знав про заборону. Він переконаний, що на це вплинула російська влада.

"Потрібно розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів – це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так дратує Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали і публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки досі лунають на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому і лютують, вдаються до такої дрібної помсти", - сказав Данилко.

Незважаючи на це Данилко зберіг оптимізм і запевнив, що продовжить підтримувати Україну на міжнародній арені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні