Стало відомо, чому рф почала активно обстрілювати Донецьк

0
Стало відомо, чому рф почала активно обстрілювати Донецьк
Російський диктатор Володимир Путін знову заговорив про необхідність демілітаризації України і "відсування" українських військ "від життєво важливих населених пунктів РФ".

Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, пише 24 канал.

Такі заяви путіна, на думку експерта, пов'язані з майбутніми виборами і має безпосереднє відношення до російських обстрілів окупованого Донецька.

"Все дуже просто, це військова передвиборча програма. Тепер зрозумілий головний мотив, чому росіяни обстрілюють мирних донеччан. Останні кілька тижнів йдуть обстріли конкретно по мирному населенню, яке залишилося в Донецьку – при чому, більшість з них проукраїнське, чекає на Україну. Проросійське населення вже давним-давно за Уралом, майструє собі там місця. А ось проукраїнське – залишилося в Донецьку, і росіяни кілька тижнів конкретно обстрілюють місця компактного знаходження цивільних", – пояснив він.

Росіяни б'ють по площах, зупинках, ринках. І ці обстріли супроводжуються великою кількістю жертв, зазначив експерт.

"Незрозумілим був мотив. Вішати це на українців або доводити щось в ООН – їх уже ніхто не слухає. Тепер зрозуміло, чому. Вони створювали інформаційну подушку під передвиборче завдання Путіна – відсунути лінію фронту від Донецька, тому що "страшні українці обстрілюють мирне населення". Він з цією програмою буде нестися ще пару місяців, і потім спробує доповісти, що вона виконана. Склався пазл: обстрілюють Донецьк, самі створюють проблему. Значить стоїть завдання до перевиборів Путіна на Путіна взяти Авдіївку – найближчим часом максимальну кількість сил і засобів російських буде кинуто саме туди", – констатував Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні