Чи законне вручення повісток у спортзалах і кафе

0
Чи законне вручення повісток у спортзалах і кафе
Начальник мобілізаційного відділення Дарницького районного у м. Києві ТЦК та СП Володимир Новосядлий заяив, що їхні представники можуть вручати повістки військовозобов'язаним громадянам у будь-якому публічному місці, у тому числі у спортзалах і кафе.

Про це інформує"Вечірній Київ".

"Заходи щодо оповіщення населення здійснюються і за домашніми адресами, за місцем роботи (є відповідні обов'язки у керівників підприємств, установ і організацій щодо виконання цих заходів), та й де завгодно", - сказав Новосядлий.

Він нагадав, що в Україні введено в дію воєнний стан. За його словами, слід розуміти, що серед громадян може ходити хто завгодно і мати будь-які наміри. Новосядлий зазначив, що серед українців у цивільному одязі є навідники, коригувальники, ворожі інформатори.

"Тому перевірка правоохоронними органами - це норма, тому що перш за все це питання безпеки. Якщо цього не робити, то може бути багато неприємних наслідків", - пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні