Відомий український співак виступив проти мобілізації артистів

0
Відомий український співак виступив проти мобілізації артистів
Популярний співак Дмитро Шуров, він же Pianoбой, виступив проти мобілізації артистів на фронт.

Про це пише НВ.

Виконавець пояснив, чому музиканти, на його думку, мають отримувати "бронь". За словами Шурова, звільнення від служби на фронті повинні мати ті громадяни, без діяльності яких держава не може обійтися. Як говорить Pianoбой, артисти належать до цієї категорії населення.

"З одного боку, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. З чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити. Звісно, артисти підходять під цей критерій, бо це обличчя", - висловився Pianoбой.

Дмитро Шуров вважає, що артист в тилу наближатиме перемогу набагато ефективніше, аніж на фронті. Як говорить співак, музиканти гастролюють, дають благодійні концерти, підтримують військових та збирають для них кошти, а також платять податки країні.

"На мою думку, артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні. В першу чергу ті артисти, які, окрім смислового навантаження, ще є бізнесом, який платить податки, жодної копійки не отримували від держави і побудували свою справу та кар'єру своїми руками та ресурсами. Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх", - висловився співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні