Названо українське місто, яке хоче захопити рф до виборів путіна

0
Названо українське місто, яке хоче захопити рф до виборів путіна
На Купʼянському напрямку за останні тижні ситуація стала більш складна. Попри його важливість для росіян, вони все ж зосереджують чимало ресурсів на Авдіївці. Зокрема повна окупація міста може стати своєрідним подарунком російському диктатору Володимиру Путіну до виборів.

Про це сказав військовий експерт Владислав Селезньов, пише Телеграф.

Говорячи про події на Купʼянському напрямку, він зосереджує увагу на тому, що відбувається в Синьківці, а точніше в її околицях. Зазначається, що російсько-окупаційні війська просуваються туди вже кілька днів поспіль. Причиною такого успіху є не стільки перевага росіян у силі та озброєнні, а, як каже Селезньов, скоріше результат низки помилок, яких припустилися військові керівники на місцях наших сил і засобів окупації, які ведуть там оборонну війну.

"Безперечно, ситуація тривожна. Я сподіваюся, що генерал Сирський зі своїм штабом знайде можливість, щоб як мінімум стабілізувати ситуацію на цьому напрямі", — каже військовий експерт.

За словами Селезньова, пересування військ противника в напрямку Куп'янська чітко простежується. Росіянам важливо захопити Харківську область, вийти до річки Оскол і контролювати Куп'янський вузол, головний залізничний вузол. Тому у рамках цієї місії противник діє.

"Чи це подарунок Путіну до його переобрання на п'ятий президентський термін? Я б настільки категорично не міркував. Швидше, гадаю, для Путіна готують інший подарунок, а саме повну окупацію Авдіївки. Там ситуація для наших сил та засобів складніша. Ймовірно, саме Авдіївку окупант розглядає як свого роду президентський подарунок Путіну до середини березня", — додав Селезньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні