Що буде з допомогою Україні, якщо Президентом США стане Трамп

0
Що буде з допомогою Україні, якщо Президентом США стане Трамп
Тези про те, що 45-й президент США Дональд Трамп і Республіканська партія - прихильники агресора Росії, є повною нісенітницею. Україна сподівається на позитивні рішення Штатів у контексті подальшої військової допомоги Україні.

Про це в інтерв'ю CNN заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, пише Главред.

Він розповів про те, що його "не особливо турбує" ймовірність можливої перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США.

"Трамп досвідчена людина. Він багато разів падав і знову піднімався. І це дуже серйозна риса", - сказав Буданов.

Очільник ГУР дав зрозуміти, що Україна дуже потребує великої кількості озброєнь і боєприпасів для стримування військової агресії Росії і відкинув імовірність неуваги до України в разі обрання Трампа.

"Ми в будь-якому разі очікуємо позитивного рішення. Сказати, що Трамп і Республіканська партія є прихильниками Російської Федерації - це взагалі маячня", - наголосив Кирило Буданов, розмірковуючи про поточні дебати демократів і республіканців та можливе обрання Трампа на посаду президента США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні