Путін погрожує Україні новим наступом: що відомо

0
Путін погрожує Україні новим наступом: що відомо
Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про необхідність відсунути лінію бойового зіткнення углиб України, щоб далекобійна зброя не діставала до території РФ.

Заяву президента держави-агресорки цитує пропагандистське видання Readovka, пише ТСН.

Під час зустрічі з довіреними особами як кандидат у президенти Володимир Путін назвав головну мету російської окупаційної армії в Україні найближчим часом — відсунути лінію бойового зіткнення настільки, щоб “далекобійна зброя іноземного виробництва” не була здатна уразити об’єкти на території РФ.

За словами господаря Кремля, на Авдіївському напрямку і майже на всій лінії бойового зіткнення підрозділи російських регулярних військ займаються тим, що “відсувають” Сили оборони України “від життєво важливих населених пунктів Російської Федерації”.

Як повідомляє The Moscow Times, на цій же зустрічі російський президент заявив, що російський військово-транспортний літак Іл-76, який розбився під Бєлгородом 24 січня, начебто був збитий ракетою американського комплексу Patriot. За його словами, про це свідчать “результати експертизи”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні