Біля багатоповерхівки під час конфлікту чоловік зарізав 14-річного підлітка

0
Біля багатоповерхівки під час конфлікту чоловік зарізав 14-річного підлітка
У Києві чоловік вдарив ножем 14-річного хлопця під час раптового конфлікту. Від отриманої травми неповнолітній помер на місці, а підозрюваного затримали за місцем проживання.

Про це повідомляє поліція Києва.

Злочин стався наприкінці жовтня 2023 року. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що біля під’їзду однієї з багатоповерхівок виявлено тіло підлітка з тілесними ушкодженнями. Медики, які прибули на місце події констатували смерть хлопця.

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка, а потім чоловік вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного нападник втік, а очевидці викликали "швидку".

Лікарі майже пів години намагались реанімувати потерпілого, але врятувати хлопця не вдалось.

Згодом поліцейські затримали нападника – 46-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Києва, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На час слідства чоловік перебував під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні