Відома українська співачка зробила пластичну операцію

0
Відома українська співачка зробила пластичну операцію
Українська співачка MamaRika поділилася з шанувальниками, що наважилася на пластичну операцію.

Як зізналася виконавиця, вона зробила мамопластику. За словами артистки, її рішення було прийняте з великої любові до себе і з бажання стати кращою версією себе.

"Я готова йти далі, та ставати кращою версією себе. Тому прийшов час змін, які додадуть мені впевненості, а це так важливо, погодьтеся. Я довго наважувалася на цей крок, адже моє тіло повинно подобатися мені на 100%, і це рішення було прийнято із великої любові до себе, тільки так і не інакше!" – пояснила MamaRika.

Операцію співачка зробила у Києві. На сторінці в Instagram виконавиця поділилася кадрами з лікарні, де зображена перед процедурою, коли її оглядає лікар. А також показалася після хірургічного втручання.

Окрім того MamaRika зізналася, що весь цей час перебувала під наглядом реконструктивного, пластичного хірурга, онколога, оскільки в її родині є спадковість до цієї хвороби:

"Лікар допоміг із питаннями щодо онко, адже ми повинні були виключити всі ризики, через ймовірну спадковість онкології у моїй родині. Тому як бачите, підхід був дуже серйозний, яким і повинен бути у таких важливих питаннях. Всі обстеження, та сама операція проходили у клініці, де все було на вищому рівні, із великою любов'ю та турботою у найменших дрібницях, за що я дуже вдячна кожному лікарю, асистенту, менеджеру, та всім причетним", - поділилася MamaRika.

Чоловік співачки, продюсер Сергій Середа підтримав кохану у її бажанні змін, а під її постом поставив лайки у вигляді сердечок.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні