Українців попередили про важкий рік у війні з рф

0
Українців попередили про важкий рік у війні з рф
На Україну чекає важкий рік у війні з Росією. Припинення американської допомоги Києву було б помилкою "історичного масштабу".

Про це заявив директор ЦРУ Вільям Берн, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його статтю для журналу Foreign Relations.

"Цей рік, ймовірно, стане важким на полі бою в Україні, випробуванням на витривалість, наслідки якого вийдуть далеко за межі героїчної боротьби країни за збереження своєї свободи та незалежності", - написав він.

На думку Бернса, епоха після холодної війни остаточно добігла кінця в той момент, коли Росія вторглася в Україну в лютому 2022 року.

"Більшу частину останніх двох десятиліть я провів, намагаючись зрозуміти пальну суміш невдоволення, амбіцій та невпевненості, яку втілює в собі президент Росії Володимир Путін. Я зрозумів одну річ: завжди було б помилкою недооцінювати його прагнення контролювати Україну та її вибір. Без цього контролю, на його думку, Росія не може бути великою державою, а він – великим російським лідером”, – написав колишній посол США у Москві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні