Відому українську співачку намагалися отруїти

1
Відому українську співачку намагалися отруїти
Українська співачка Оксана Білозір, яка минулоріч вперше прокоментувала розлучення з чоловіком, пригадала про замахи на вбивство за період її політичної діяльності.

Про це пише ТСН.

Так, артистка запевняє, що одним з її страхів у житті є зради. Водночас, за словами Оксани, вона завжди "залишає місток для контакту" і всім без винятку дає другий шанс. Співачка навіть пригадала один з таких випадків, який трапився за час роботи в Кабінеті міністрів, коли її намагалися отруїти. Як повідомляє співачка, навіть вбивці їй вдалося пробачити. І наразі морально вона почувається легше. Втім, з міркувань безпеки не стала називати конкретних імен.

"Навіть гірші у мене були випадки в житті за зраду, коли у мене були посягання на моє життя. Бо я коли була міністром культури мене ж отруїли. Я не буду зараз говорити хто це зробив, бо це безпека мого життя. Але принаймні, я цю людину відпустила. І мені так легко. З одного боку, здається, що це дуже важко, і його справді важко зробити, але з цим потім легко жити… Бо ти відчуваєш висоту, на яку ти сама себе поставила", - шокувала заявою знаменитість в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Зазначимо, тривалий час Оксана Білозір була народною депутаткою і очолювала Міністерство культури України. Під час активної діяльності в Кабінеті міністрів Білозір намагалися прибрати з посади шляхом отруєння. Після цього інциденту у артистки був частковий параліч і ще рік вона відновлювала стан свого здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Hello, I’m reaching out to your company, because I thought that you probably need software engineers for your business. I represent RozumTech - we provide highly qualified developers at affordable rates starting from 20$/h. All our developers are based in Europe, mostly in Poland.

We offer developers with the following stacks:
Front-end(React / Redux, Vue, Angular, Next / Nuxt, jQuery, Bootstrap)
Back-end(Java, Python, C#, PHP, Go, JavaScript)
iOS (Swift)
Android (Kotlin, Java)
Cross-platform (Flutter, React Native)
WordPress (PHP)
QA Automation and Manual
SAP
And other (on request)

Also, our developers are ready to start working on your project within 5 business days.

Feel free to reach out to us:
http://rozumtech.com
+48500553214
info@rozumtech.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні