На заході України в ресторані чоловік влаштував стрілянину

0
На заході України в ресторані чоловік влаштував стрілянину
У Тернопільській області чоловік ресторані влаштував стрілялину. Про це йдеться у вироку Лановецького райсуду.

Про це пише Вголос.

За даними суду, чоловік перебуваючи на території біля входу в ресторан «City Life», що розташований за адресою: вул.Грушевського, 1А, м.Ланівці, Кременецького району, Тернопільської області, діючи з хуліганських мотивів, проявляючи особливу зухвалість, та не реагуючи на зауваження оточуючих осіб, взяв у руки заздалегідь заготовлений предмет для нанесення тілесних ушкоджень, а саме дев`ятизарядний револьвер моделі «PROFI 4.5», під патрони Флобера калібру 4 мм промислового виготовлення, виробництва компанії «ZBROIA», м. Харків, Україна, що є придатним для стрільби, спрямував дуло револьвера в напрямку осіб, які там перебували та здійснив сім пострілів, створюючи реальну загрозу життю і здоров`ю громадян.

Внаслідок вказаних хуліганських дій, одна травматична куля випущена ним із револьвера моделі «PROFI 4.5» влучила у потерпілого , спричинивши йому ушкодження 2-го пальця лівої ноги, яке за ступенем тяжкості належить до легкого тілесного ушкодження, та ще одна травматична куля влучила у чоловіка заподіявши йому фізичну біль в області паху, не спричинивши тілесних ушкоджень.

Вказані дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковані за ч.4 ст.296 КК України - як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Суд засудив чоловіка до 2 років іспитового терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні