Чи блокуватимуть рахунки українцям за неявку в ТЦК

0
Чи блокуватимуть рахунки українцям за неявку в ТЦК
В законопроєкті про єдиний реєстр військовозобов'язаних немає норми про блокування рахунків та заборону на користування майном у разі неявки до ТЦК.

Про це в ефірі «Еспресо» повідомив народний депутат Михайло Цимбалюк, пише Главком.

«Хотілося б пояснити щодо єдиного електронного кабінету військовозобов'язаних. Верховна Рада вже ухвалила законопроєкт про електронний реєстр… Він діятиме. Втім, у версії, яку ми очікуємо, не буде права керівнику ТЦК звертатись до варіанту блокування рахунків і заборони на користування майном у разі неявки до військкомату», – розповів він.

Також нардеп розповів про інші деталі законопроєкту про єдиний реєстр військовозобов'язаних, який він вважає важливим. «Ми очікуємо, що він стане законом. Насправді мова йде про реєстр усіх військовозобов'язаних. У базу даних буде вноситись вся інформація про громадянина», – зазначив депутат.

Цимбалюк додав, що після ухвалення президентом цього законопроєкту військкомат матиме право надсилати в електронний кабінет повідомлення про необхідність з’явитись до ТЦК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні