Скільки чашок чаю потрібно випивати за день, щоб уповільнити старіння

1
Скільки чашок чаю потрібно випивати за день, щоб уповільнити старіння
Дослідники з'ясували, скільки чашок чаю слід випивати щодня, щоб уповільнити старіння, тобто біологічний вік людини.

Про це пише Уніан.

Нове дослідження показало, що близько трьох чашок чаю в день можуть забезпечити найбільш істотну користь для уповільнення біологічного старіння, пише Eatthis. Вчені визначили одну чашку чаю як 200 мл. Дослідження проводилося на основі чорного і зеленого чаю, а не на трав'яних чаях.

Хоча вчені не заглиблювалися в те, чому чай має антивікові властивості, вони припускають, що відповіддю можуть бути різні біологічно активні речовини в чаї, такі як поліфенол, який пов'язаний з довголіттям.

В ході дослідження як у любителів чаю, так і у тих, хто тільки почав його пити, спостерігалося зниження рівня біологічного віку в порівнянні з тими, хто не пив цей напій. Крім того, у тих, хто відмовився від чаю спостерігалося прискорення зростання біологічного віку.

Крім цього, любителі чаю рідше страждали від тривожних і депресивних симптомів, а також від безсоння.

Згідно з дослідженням, користь чаю була більш очевидною у тих, хто не вживав алкоголь, порівняно з тими, хто його вживав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратно крадущим мізерні пенсії в пенсіонерів Ганебним зе-бандитським депутатам-слугам жидівському народу знову зе-клоун незаконно підвищив бандитські гривневі-100000 зарплати ГЕНОЦИДНО-ЦИНІЧНО пограбувавши масово вимираючих з голоду пенсіонерів з мізерними 2000гривневими пенсіями, на які неможливо вижити, щоб сплатити комунальні послуги, купити необхідну іжу і ліки!!!
Щоб ти Здох жидо-клоун зеленський з вальцманоХряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні