У Польщі затримали українця: що сталось

0
У Польщі затримали українця: що сталось
Польські прикордонники затримали 43-річного українця. Його підозрюють в організації нелегальної міграції до Німеччини. Зазначається, що інцидент стався у заставі Гребенне.

Про це повідомляє прикордонна служба Польщі, передає НТА.

За даними відомства, чоловік з лютого по травень 2023 року переправив 38 іноземців. Серед них, зокрема, було 12 громадян Сирії.

43-річному українцю пред’явили звинувачення в окружній прокуратурі міста Елк. За даними слідства, він займався пошуком водіїв та замовляв транспорт, переважно з Латвії та Литви, для того аби перевозити людей до Німеччини. Організатор також координував дії кур’єрів та наймав супроводжуючих на маршрути.

Чоловік наразі перебуває під вартою. Цей запобіжний захід суд встановив йому на три місяці. Тепер українцю за організацію нелегального переправлення мігрантів через державний кордон загрожує позбавлення волі до 8 років у разі доведення його провини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні