Військовий озвучив прогноз щодо бойових дій у 2024 році

0
Військовий озвучив прогноз щодо бойових дій у 2024 році
На третій рік повномасштабної війни рф проти України, безумовно всіх хвилює питання: а що далі? Яким буде наступний рік на фронті? Такі питання часто задають військовим. Цей рік 2024 рік буде нелегким, однак наша держава має змогу пройти його переможцем.

Про це розповів командир штурмової роти спецпідрозділу ГУР МО “Kraken” на позивний “Чіча” в ексклюзивному інтерв’ю TSN.UA, пише Варта1.

Однак, кожен день на війні важчий за попередній, тому що ні ми, ні наш противник — росія — не стоїмо на місці.

За словами командира штурмової роти спецпідрозділу ГУР МО «Kraken», наразі російська армія втрачає дуже багато особового складу і просування вперед у неї немає.

“Російська Федерація робить висновки зі своїх операцій — вдалих або невдалих. Вони постійно вдосконалюються. Але ми йдемо на крок попереду, в деяких аспектах на декілька кроків, і нам не треба зупинятися. Бо якщо наш ворог буде постійно просуватися в питаннях покращення своїх військових здібностей, то нам буде дуже важко”, — розповів “Чіча”.

Командир каже, що поточний 2024 рік буде нелегким, однак ми маємо змогу його пройти і пройти переможцем.

“Я вважаю, що кожен день на війні важчий за попередній. Тому що ні ми, ні наш противник не стоїмо на місці, ми рухаємося вперед. Тому так, кожен день буде важким, але ми маємо змогу вийти переможцем”, — розповів “Чіча”.

Для довідки: «Кракен» - підрозділ ГУР МО. За словами Буданова, є суто бойовим підрозділом, який «формувався спершу за регіональним принципом, а згодом значно розрісся».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні