В Україні для військовозобов'язаних запровадять сертифікати: кому і для чого видаватимуть

1
В Україні для військовозобов'язаних запровадять сертифікати: кому і для чого видаватимуть
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що поява цифрового "сертифікату військовозобов'язаного" стане однією з наступних новацій у процесах мобілізації в Україні.

Про це повідомляє LB.ua.

За його словами, спочатку були плани, щоб сертифікат був у всіх чоловіків, але потім від ідеї відмовилися. Сертифікати видаватимуться не всім військовозобов'язаним, а лише тим, хто підпадає під мобілізаційний вік. Нині це 27-60 років.

"Зробити це таким чином для того, щоб ми як держава розуміли, який у нас мобресурс", - пояснив Арахамія.

За його словами, нововведення має запрацювати вже за чотири місяці.

Крім того, Арахамія вважає за доцільну так звану смарт-мобілізацію: щоб для мобілізованого враховували всі його навички, освіту, те, чим він займався у цивільному житті.

"Люди хочуть бачити, що держава піклуватиметься про них належним чином", - вважає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все то так... Але калічать дітей часто лікарі ,чекаючи мзди. А лікувати змушені батьки , власним коштом. Порвнення отримують бійці, он як сусідки брат 13 кульри калібри і " діагноз самостріл"??? З розтрощеними руками, ногами, і головою, 5 років без норм.памят... і за це 700грн пенсії соціальної!!! І і ні слова про влєнну травму? Людина у 33 роки непрацездатна... хто піде після такого служити.і,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні