Як часто треба змінювати спідню білизну

1
Як часто треба змінювати спідню білизну
Спідню білизну прийнято змінювати щодня. Особливо це стосується жінок.

Про це пише gazeta.ua.

Лікарі стверджують, жінкам треба змінювати спідню білизну кожного дня. А якщо мають важкі менструальні цикли або значні вагінальні виділення, треба змінювати труси частіше одного разу на день, щоб уникнути розвитку всіляких інфекцій.

А от чоловікам, за відсутності рясного потовиділення, дозволено змінювати спідню білизну через день. Труси вільного крою (боксери, сімейки) також дозволяється носити трохи довше, ніж 24 години.

Докторка Джен Кодл стверджує, що не всі про це знають.

У відео TikTok вона порадила щодня одягати свіжу спідню білизну та попередила про те, що буде, якщо цього не робити.

За словами лікарки, спідню білизну треба міняти щодня, інакше ви ризикуєте отримати низку проблем зі здоров'ям. Це може вплинути на вашу шкіру. Щоденна зміна спідньої білизни потенційно допомагає знизити ризик потрапляння вологи в зону геніталій і розвитку бактеріальних дріжджових інфекцій, появи висипу.

Якщо не змінювати білизну вчасно, чоловіки та жінки ризикують отримати подразнення шкіри, висипання або погіршення вже існуючих захворювань - екзема або псоріаз. Це пов'язано з тертям і затримкою вологи в тканині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже чуть чути десь через пів року
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні