На заході України 21-річний чоловік зарізав односельця

0
На заході України 21-річний чоловік зарізав односельця
Мешканці розпивали алкогольні напої, після чого між ними виник конфлікт. 21-річний чоловік ножем вдарив 53-річного, внаслідок чого той помер.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Вчора, 25 січня, мешканець села Спас, що у Калуському районі, повідомив, що виявив біля тамтешнього магазину односельця з ножовим пораненням. Потерпілий помер до приїзду швидкої допомоги.

На місці правоохоронці з’ясували, що 21-річний житель села Нижній Струтинь під час розпивання алкогольних напоїв з 53-річним потерпілим, мешканцем села Спас, посварився з товаришем. Далі фігурант наніс ножове поранення в область шиї потерпілому, від якого він невдовзі помер.

21-річного правопорушника виявили та затримали в процесуальному порядку неподалік від місця події. Також виявлено та вилучено речові докази.

За цим фактом слідчі Слідчого управління обласної поліції невідкладно внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення підозри та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні