На північних кордонах України встановлюють камери спостереження: що сталося

0
На північних кордонах України встановлюють камери спостереження: що сталося
Для цілодобового відстеження ситуації та контролю за обстановкою на державному кордоні, а також на прилеглій території прикордонники на північному рубежі України встановлюють камери відеонагляду.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

“Найбільш загрозливі напрямки вже облаштовані такими системами віддаленого спостереження”, - ідеться у повідомленні.

Камери дають можливість обстежувати місцевість як в денний, так і в нічний час доби. У разі виникнення будь-якої загрози підрозділи можуть заздалегідь її викрити та вчасно й оперативно зреагувати на зміни в обстановці.

Зображення виводяться на центри управління службою, з яких прикордонники керують камерами для відстеження ситуації. Передача зображення відбувається через сучасні засоби зв'язку.

“З метою забезпечення надійної охорони та оборони кордону Державна прикордонна служба продовжує активні заходи з нарощення безпеки на кордоні, в тому числі й шляхом встановлення систем спостереження з функцією позиціонування на місцевості та розпізнавання об’єктів”, - підкреслили у ДПСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні