ТЦК на вокзалі зупинили відомого українського телеведучого

0
ТЦК на вокзалі зупинили відомого українського телеведучого
Відомий український ведучий Григорій Решетнік розповів, що днями його зупинили працівники ТЦК.

Про це пише ТСН.

Це сталося на вокзалі в Одесі, куди Решетнік приїхав у справах. На сторінці в Instagram ведучий поділився, як це відбулося. За словами ведучого, людина, яка його зустрічала на вокзалі, була здивована, що знаменитість теж "зупиняють і перевіряють":

"Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно і коректно попросили пред'явити документи. Потім впізнали, але це не змінило процесу перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі - хлопці побажали гарного робочого дня", - розповів про свій досвід зустрічі з працівниками ТЦК Решетнік.

Разом з тим він зазначив, що цей його допис про дотримання закону та відповідальності в разі порушення, як громадян, так і працівників державних структур і відомств:

"Я дорослий хлопець і розумію, що ситуації бувають різними… я розповів свою історію. Проте, вважаю, що ми з повагою маємо ставитись до закону та тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілось би, щоб не тільки прості українці жили за законами.." – додав Решетнік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні