У готелі працівниця відмовилася обслуговувати клієнтку українською

1
У готелі працівниця відмовилася обслуговувати клієнтку українською
В Одесі стався черговий мовний скандал. Працівниця одного з готелів міста відмовилася обслуговувати клієнта державною мовою, але дуже швидко пошкодувала.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі волонтер Дем’ян Ганул, передає Телеграф.

Він опублікував відео, на якому видно, що співробітниця готелю поводилася по-хамськи.

Відвідувачка вимагала, щоб із нею розмовляли українською мовою, а жінка на рецепції вдавала, що не чує її. Замість того, щоб відреагувати на зауваження та виконати законну вимогу, вона уткнулася в телефон і не розмовляла з відвідувачкою.

"Я прийшла не до вас додому і вимагаю, щоб мене обслуговували українською мовою. Я не у вас вдома, я в публічному місці й вимагаю обслуговування українською. Ви мені відмовляєте?", — сказала відвідувачка, але не отримавши відповіді, була вимушена піти.

Дем’ян Ганул відвідав "Довженка Готель", де і стався інцидент. Він поспілкувався не лише з дівчиною на рецепції, а й керівництвом готелю. Виявилося, що підлегла спілкується з керівником українською мовою і чому відмовила відвідувачці незрозуміло.

"Провів розмову з героїнею цієї історії, також поспілкувався телефоном з власником готелю. Власник чудово володіє українською, і запевнив, що з ним підлегла спілкується українською мовою, оскільки родом з українського села, і він був трохи шокований цією ситуацією. На майбутнє, працівниця готелю обіцяла виправитися, власник це проконтролює", — написав Ганул.

Волонтер додав, що українці мають право на те, щоб їх обслуговували українською мовою. Він закликав не шукати компромісів у подібних ситуаціях та нагадав, що на боці громадян закон.

"Вибачте, надалі розмовлятиму українською мовою", — розповіла співробітниця готелю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараза малороська!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні