Дівчина загиблого пілота ЗСУ жорстко звернулася до української блогерки

1
Дівчина загиблого пілота ЗСУ жорстко звернулася до української блогерки
Дівчина загиблого пілота "Джуса" Андрія Пільщикова Меланія Подоляк висловилася з приводу скандалу з бойфрендом української блогерки Тані Пренткович, який виїхав до Польщі як волонтер, а опинився з нею на Мальдівах. Подоляк вважає, що своїми діями вони принизили українців.

Відповідне відео Меланія Подоляк опублікувала в Instagram, передає Телеграф.

Вона записала його на цвинтарі, де похований "Джус", що загинув в авіакатастрофі на Житомирщині. 25 січня рівно 5 місяців, як не стало героя. За словами Меланії, можливо, саме тому її так зачепила історія з Мальдівами.

"Довге та емоційне відео, яке я, мабуть, колись видалю, але такі у мене сьогодні думки. Пощу тут, бо це "за адресою". Можете вислати це своїм улюбленим блогерам", — прокоментувала вона своє звернення.

Вона наголосила, що справа не в тому, що хтось оминув чи не оминув закон, виїхавши з країни за кордон. На її думку, річ у тім, що Тетяна та її чоловік взагалі не мають розуміння, що не так — адже вони стільки всього роблять і заслужили відпочинок.

"Шановні блогери, хто це подивиться, робити щось хороше для армії, для ЗСУ — це не ваше бажання, а ваш прямий обов’язок. Не купувати сумки, не жити своїм найкращим життям — це нікого не цікавить і вас не робить ніким взагалі. Ваш борг — це всі ваші ресурси зекономлені, замість того, щоб поїхати на Мальдіви, ці гроші потрібно було взяти та віддати на якийсь збір… Не тому, що ви заслужили відпочити… а тому, що як ви живете і як ви працюєте це аж ніяк не ваша заслуга, це заслуга Збройних сил…", — пояснила дівчина.

Меланія додала, що справді заслужив поїхати на Мальдіви Андрій Пільщиков, який усе своє свідоме життя пробув у армії. Він лише раз був за кордоном.

"Ви не заслужили, ви заслужили сидіти і працювати і донатити на армію… Якщо ви не розумієте, що ви не якась інша каста, ви не кращі за когось… ваша робота, це просто жити ваше життя, це не цінно… ви не особливі, ви навіть не дуже цікаві. Єдине, що ви можете зробити, щоби бути корисними, це віддати свої зайві гроші, не на Мальдіви поїхати, а віддати Силам оборони… А ви нічого не робите і тільки псуєте всім настрій", — каже дівчина.

Меланія сказала, що зараз багато українців перебувають у жахливому становищі — втрачають рідних та свої будинки, і вони не їздять на Мальдіви. А блогери своїми діями принизили звичайних українців.

"Мені шкода, що стільки людей дивляться на вас як на моральних авторитетів, ви не моральні авторитети… ви придумали собі, що ви робите якісь фотографії, у вас є ілюзія, що ви бозна-що. Ось пацани, які лежать там, у землі, це бог знає що, і вони не поїдуть на Мальдіви, ніколи, і вони втомилися, бо їхній відпочинок — лежати у землі в труні, а ви не втомилися…", — зазначила вона.

Нагадаємо, блогерка Таня Пренткович відпочивала на Мальдівах із синами. Її бойфренд Андрій Гонковський у соціальних мережах показував, що він нібито проводить благодійні заходи у Польщі, проте був помічений із дівчиною на островах. Коли спалахнув скандал, Пренткович заявила, що перетнути кордон можна "якщо робиш щось хороше". Також інфлюенсер додала, що з країни виїжджає багато людей і "на кордоні чоловіка у кожній машині". Гонковський пояснив, що в нього з’явився час, і він поїхав відпочити.

Через два дні пара все ж таки вибачилася: "Ми повністю розуміємо, що припустилися помилки і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно по відношенню до інших людей і родин і щиро приносимо за це вибачення. Нам дуже прикро, що наш вчинок змусив думати погано про волонтерах та бізнесах, які постійно роблять багато для допомоги країні та за потреби їдуть за кордон", — заявили вони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке звернення справедливо і до зеленої зарази адресувати. Бо тільки красти та розбазарювати гроші вміють!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні