ЗСУ попередили про загрозу ДРГ у одній із областей на півночі України

0
ЗСУ попередили про загрозу ДРГ у одній із областей на півночі України
У прикордонних районах Сумської області тривають бойові дії. Великою загрозою як для військових, так і для цивільних є також ворожі диверсійні групи.

Про це повідомляє командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв у Telegram.

Військові зазначають, що на прикордонних територіях Сумської області продовжуються бої. Їх інтенсивність не така, як на інших ділянках фронту. Але вони становлять загрозу, як і активність диверсійних груп противника.

"Ворог активізувався останнім часом. Почастішали заходи диверсійних груп. Ми намагаємося, вони і не проходять, але спроби є", - зазначив військовослужбовець ЗСУ.

Оборонці північного кордону протидіють ворожим ДРГ. У Північній оперативній зоні постійно проводяться тренування контрдиверсійних груп, щоб підготувати військових до виявлення та нейтралізації ворога, який намагається перетнути кордон.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв показав, як проходять навчання контрдиверсійних сил. Захисники відпрацювали штурми окопів, які за легендою нібито захопили диверсанти.

"Біля кордону зараз дуже небезпечно, цивільним людям треба бути подалі. Якщо кажуть, що треба трішки далі переселятися, краще виїхати", - сказав один з учасників навчань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні