Які п'ять речей не можна показувати гостям

0
Які п'ять речей не можна показувати гостям
Кожна річ у домі володіє певною енергетикою, вважають езотерики. Тому деякі речі у помешканні не можна показувати стороннім людям, щоб не притягнути в дім негаразди та проблеми.

Про це пише Телеграф.

Гроші
Показуючи гостям свої заощадження, банківські картки та документи, можна погіршити свій фінансовий стан.

Ліки
Медичні препарати, термометри і тонометри викликають жалощі і співчуття. Тому, демонструючи їх стороннім людям, ми притягуємо у дім негативну енергетику.

Старі фотографії
Фотографії здатні зберігати енергетику людини багато років. Стороння людина може передати свою енергетику на світлину, і невідомо, чи вона буде доброю, чи поганою.

Талісмани й обереги
Речі, які володіють магічними властивостями, є найпотаємнішими. Їх потрібно тримати якомога далі й нікому не показувати.

Чужа енергетика здатна зруйнувати захист, і талісман припинить працювати. Після цього у людини можуть з'явитися труднощі і неприємності у житті.

Прикраси
Прикраси з дорогоцінних металів здатні вбирати в себе як енергетику власника, так і чужу енергетику. Похвалившись шкатулкою, наповненою ювелірними виробами, ви можете накликати на себе негатив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні