Відома українська блогерка танцювала під російську пісню на алеї загиблих Героїв

3
Відома українська блогерка танцювала під російську пісню на алеї загиблих Героїв
Скандальна українська блогерка Анна Алхім, яка продовжує "принципово" вести свої сторінки в соцмережах і демонстративно слухати пісні з країни-агресора, вкотре влаштувала вкрай цинічну витівку. Вона записала відеоролик для Instagram, у якому вона кривила обличчя в усмішці під російський трек на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.

Про це пише Главред.

На тлі портретів воїнів, які віддали своє життя в боротьбі проти російських окупантів, блогерка натуральним чином реготала і пританцьовувала під снігом, а потім увімкнула за кадром російську.

У відповідь на критику і обурення українців, Алхім не придумала нічого кращого, ніж ще сильніше їх розлютити.

"Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення", - гордовито сказала вона.

Українці, тим не менш, у коментарях під відео продовжили висловлювати своє обурення і писати про те, що Алхім знайшла "не найкраще місце, щоб покрасуватися", а її дії ображають сім'ї полеглих героїв і пам'ять про них.

Сама ж блогерка, звісно, не побачила у своєму вчинку нічого поганого.

"І як це я їх образила?" - вирішила, мабуть, прикинутися дрантям Алхім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому влада на таке мовчить??!Це ж тільки початок. Але з загиблими робити. Вона луріє і заробляє мільйони і їй можна слухати російську пісню на фоні загиблим. Це жах, срам,сором ..як так можна знущатись з героїв і з українців
Відповісти
Тій *уці треба ноги повисмикувати! Нехай на *опі танцює!
Відповісти
На палю її
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні